Repülőjegyek Budapest - Thaiföld, Phuket, Bangkok.

Olcsó repülőjegyek Thaiföldre.
Lépések, fotók, YouTube video az alacsony áru thaiföldi repülőjegyek foglalásához.
Kövesd az alábbi lépéseket és foglalj egyénileg, egyszerűen és olcsón!
A "repülőjegy foglalás Thaiföldre" szöveges részét lépésenként az alábbi felületen olvashatod.
Fotók a jegy foglalás menetéről a jobb oldali kép-ikonokra kattintva tekinthetőek meg. A lap alján pedig egy rövidfilm segít Neked a thaiföldi nyaraláshoz szükséges repülőjegy foglalás bemutatásában.

1. lépés:
Írd be az internetes keresődbe vagy a címsorba, hogy: www.skyscanner.hu és nyomd meg az enter gombot. 1. kép. Vagy klikkelj rá közvetlenül a linkre. 2. kép.

2. lépés:
Az alapvető adatok kitöltése.
Töltsd ki az alap információkat! 3. kép (indulás. pl. Budapest, érkezés pl. Phuket. Alatta az elképzelt oda és vissza dátumokat, valamint az utasok létszámát.)

3. lépés:
A repülőjegy ajánlatok lekérése.
Nyomd meg a keresés feliratot 4. kép és várd meg még az összes találat betöltődik! 5. kép.
(ekkor, ha a „rendezés” fülecskén (ár/Felnőtt utas) látható 5. kép, akkor a legfelső repülőjegy ajánlatban kapod a legalacsonyabb árat. Majd pedig alatta, ár-növekvő sorrendben akár még több százat.)

4. lépés:
A mérlegelés.
Vagyis a megfelelő ár-érték arány kiválasztása. 6. kép
(Az hogy egy repülőjegy ára nagyon olcsó, még nem jelenti azt, hogy ezzel jársz a legjobban. Miért? Mert a menetidő és az átszállások darabszáma is sokat számít. Ha például pár ezer forinttal drágább repülőjegy ajánlattal, 10-15 órával előbb érkezel meg Thaiföldre és egyszer vagy egyszer sem kell átszállnod, akkor az a gyakorlat szerint hasznosabb, mint egy 30 órás utazás 2-3 átszállással.)

FIGYELEM! Egy igen hasznos információ következik:
A 5. képen látható piros karika felett érdemes állítgatni az indulási és távozási dátumokat! Ugyanis egy-két nap eltéréssel esetlegesen még tovább olcsósíthatóak az árak.

5. lépés:
A repülőjegy értékesítő kiválasztása.
Válaszd ki, hogy melyik repülőjegy értékesítési cégtől szeretnéd megvásárolni a thaiföldi repjegyedet. 7. kép. (láthatod, hogy az ajánlatok alatt esetenként több cég, különböző árakat jelez. Viszont jobb oldalon a zöld „kiválaszt” gomb felett, mindig a legjobb árat kapod!) 8. kép.

6. lépés:
Klikkelj a „kiválaszt” gombra!
(A jelen bemutatott esetben kattintás után a következő ablakok fognak megjelenni 9. kép, 10. kép, de Te csak várj türelmesen, még be nem töltődik az adatlap 11. kép)

7. lépés:
Töltsd ki az adatlapot!
( A 12. és 13. fotón mi ezt megtettük kitalált személy, véletlenszerű adataival. A kitöltésnél figyelj oda arra, hogy a neved az érvényes útlevelednek megfelelően legyen!)

8. lépés:
Kattints a lap alján a zöld „Folytat” gombra!
13. kép. (Most átkerültél arra a felületre, ahol még egyszer átellenőrizheted az adataidat 14. kép és alatta kiválaszthatod a fizetés módját 15. kép. A bankkártya adatokat üresen hagytuk, hiszen ez a lépés már nem jelenthet problémát senkinek)

9. lépés:
Klikkelj a lap alján a zöld „Fizet” gombra.
(ekkor megtörténik a tranzakció és kifizetésre kerül a repülőjegy)

10. lépés:
Értesítés kapsz a megadott e-mail címedre a kész repülőjegy foglalásról.
(e-mail címedre megküldik a kinyomtatható, érvényes repjegyedet)

Amennyiben meg voltál elégedve ezzel a tőlünk kapott igen hasznos információval, várjuk jelentkezésed: szobafoglalás, reptéri transzferek, programszervezés, étkezés, autó - motor bérlés és további hasznos és „pénztárcakímélő” helyi rutin átadása miatt. Melyben a Thaiföldi Magyar Centrum és a RAN Tour Hungary programiroda ugyanilyen figyelemmel és részletességgel segíti SAJÁT vendégei nyaralását Thaiföldön, Phuketen és Bangkokban.

Címünk és elérhetőségeink:

Hungarian Center Co. Ltd.
Thailand, 363/9 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 

Jó utazást, nyaralást kíván: Schemadovits Róbert, Schemadovits Norbert és Bakos Andrea! Vendégeinknek csak: Robi Norbi és Andi.

Frissítve a fejezet: 2015. 06. 28.