Repülőtéri transzfer, Thaiföld, Phuket sziget.

Reptéri transzfert első sorban saját vendégeinknek vállaljuk. Valamint azoknak az utasoknak, akiknek a szállása nem a Hungarian Centerben, hanem általunk kiajánlott szálláson lesz. Mindkét verzió az úgynevezett saját turistáink kategóriát élvezi.

A Magyar centrum által teljesített reptéri transzfer előnyei.
Nem kell kifizetni az autóban, ezzel kikerülve a drága reptéri pénzváltást.
Kifizetése ennek az érkezés utáni napon a RAN Tour Hungary programirodában.
Másik előnye, hogy kiszámítható, alacsony árat kapsz még e-mailben és nem kell csatákat vívnod a helyi fuvarozókkal. Harmadik, igen hasznos jelzés a részünkről és erre külön felhívjuk a figyelmet, hogy a transzfer célirányosan a szállodához visz és nem áll meg turisztikai és program irodáknál, mint a helyi taxisok.
Negyedik előny pedig az, hogy ismerjük a szigetet, hotelek címét és gépkocsivezetőink a megfelelő hotelbe fognak szállítani, nem úgy, mint a helyiek! Aki már járt Phuketen, pontosan tudja, miről beszélek.

Árak:
A Magyar Centrum által vállalt repülőtéri transzferek árai Phuketen:
10 Fő együttutazása esetén: 220 baht/Fő/transzfer
9 Fő együttutazása esetén: 233 baht/Fő/transzfer
8 Fő együttutazása esetén: 250 baht/Fő/transzfer
7 Fő együttutazása esetén: 280 baht/Fő/transzfer
6 Fő együttutazása esetén: 300 baht/Fő/transzfer
5 Fő együttutazása esetén: 350 baht/Fő/transzfer
2 és 4 fő együttutazása esetén: 400 baht/Fő/transzfer
1 Fő estén a két személy árában történik.

Távolság és időtartam:
Kata és Karon beach távolsága a repülőtérről vagy repülőtérre: 47-50 kilométer.
Éjszaka, 40-50 perc. Nappal, 50-60 perc. Csúcsforgalom idején: 1 óra 20 perc is lehet.

Érkezés és találkozás.
Mivel minden utasunkkal kapcsolatban állunk az utazás előtt, ezért erről e-mailben mindenki pontos és megbízható információkat kap, aminek elolvasását és tudomásulvételét vissza kell igazolni.

Távozó transzfer.
Saját vendégeink esetén, szóra sem érdemes, mert már a levelezésben megkaptuk a távozó adatokat is és a nyaralás alatt pedig napi szoros kapcsolatban állunk utasainkkal.
Idegen hoteles turistáknál viszont a távozó reptéri transzfert, itt az irodában kell megrendelni, pontosítani. Hiába adta meg az utas a nyaralás előtt a távozó transzfer időpontját, mi beírjuk, de autót, csak az utas személyes megrendelése és a transzfer kifizetése után küldjük.

Felelősség.
Távozó reptéri transzfer esetén.
A Thaiföldi Hungarian Center fennállása óta (évtized) utas még le nem késett repülőgépet!
Olyan időpontot javaslunk indulásra, hogy a turista sem sokat ne várjon, sem pedig izguljon útközben. Ezt az időpontot az utas módosíthatja szűkebb vagy bővebb intervallumban.
Viszont. A Thaiföldi Hungarian Center és a RAN Tour Hungary programiroda semmilyen felelősséget nem vállal az utas által elnézett időpont és váratlan esemény bekövetkezésekor!

Hogyan történik a reptéri transzfer a phuketi Magyar Centrumtól, érkezéskor?
Leszállás előtt, egy számítógépes program segítségével figyeljük a repülőgép pontos helyzetét, sebességét, repülési magasságot, légi manővereit és a landolás pillanatát.
Ezért kérjük a járatszámot a transzfer foglalásakor!
Folyamatos telefonkapcsolatban állunk a sofőrrel, akit ez miatt koordinálni tudunk a reptéri úton és a találkozási ponton is.
Egy másik számítógépes program segítségével hívni tudjuk az utast is, ha kritikussá vált a találkozási időpont. Ezért fontos, hogy telefonotok be legyen kapcsolva a leszállás után!

Időpontok és rend érkezéskor.
Minimális késést vagy korábbi érkezést tudjuk kezelni, viszont a nagyobbak az utasnak kell jeleznie, ugyanis ez nem a levegőben keletkezik, hanem még az előző repülőtéren! Erről értesítést kérünk egy egyszerű és olcsó sms-ben! +66 89 59 29 473
Nemzetközi gépek esetében az utas által megadott leszállási időpont (landing time) után 30 perccel küldjük a találkozási pontra gépkocsivezetőt!
Helyi járatoknál (pl. Bangkok – Phuket) pedig az utas által megadott leszállási időpont után 15 perccel! Természetesen ennyi idő alatt nem ér ki a vendég az épületből, de inkább mi várjunk még 20 percet, mint az utas 1 –et. FIGYELEM! A repülőgép kerekének földet érése pillanatától számítva, nemzetközi járatok esetén 1 órát is várunk türelmesen. Helyi járatok esetében pedig 45 percet. Ekkor viszont mi hívjuk fel azt a telefonszámot, amit megadtatok a foglaláskor. Ha több telefonszámot is kaptunk, akkor természetesen mindegyiken teszünk kísérletet további 30 percen keresztül. HA EZ IDŐ ALATT AZ UTAS NEM KAPCSOLTA BE TELEFONJÁT, VAGY BEKAPCSOLTA, DE NEM VETTE FEL AZT, AZ AUTÓT VISSZARENDELJÜK. A TRANSZFERT PEDIG, KI KELL FIZETNI, ÉS HIBÁS DÁTUM ESETÉN IS!
Ezért inkább mindenkit tisztelettel megkérünk, hogy egy minimális figyelmet szenteljen a saját reptéri transzferére! Mert ennek meghiúsulása esetén 100 kilométert megy feleslegesen az autó és az indulástól a visszaérkezésig 3.5 órát töltött el.

További transzferek lehetőségei NEM A Magyar Centrumtól.
Legolcsóbban az úgynevezett gyűjtő mikrobuszos formában történik.
A gond ezzel az, hogy munkaidőben működik csak. Utána bezár.
A kisbusz akkor indul, ha megtelik.
Természetesen irodához ez is el fog menni és mindenkit egyesével kérdőre vonnak szálloda választás és tervezett programok tekintetében. Amikor ez megtörtént, akkor elkezdődik az úgynevezett házalás és minden utast egyenként vagy éppen kettesével elvisznek a megfelelő hotelhez.
Örökkévalóság lesz, mire szállodádhoz megérkezel, viszont olcsó. Ennek árát látjátok a kijáratnál, szembetűnően, csak éppen arról nem esik említés, hogy mivel jár, és mennyi időbe telik ez az utazás.
Ne felejtsük el, hogy Phuket sziget Budapest méretű!

Repülőtéri transzfer megrendelése E-mailben.

Címünk és elérhetőségeink:

Hungarian Center Co. Ltd.
Thailand, 363/9 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

RAN Tour Hungary magyar nyelvű programiroda
Thailand, 463 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 

Frissítve: 2018. 10. 08.