THAI-MAGYAR ÉTTEREM PHUKETEN

  Hétfő: 09:00 – 13:00
  Kedd: 09:00 – 13:00
  Szerda: 09:00 – 13:00
  Csütörtök: 09:00 – 13:00
  Péntek: 09:00 – 13:00
  Szombat: 09:00 – 13:00
  Vasárnap: ZÁRVA

  Mivel vasárnap zárva vagyunk, pontosan ez miatt, a saját turistáinknak erre a napra szervezzük az egész napos hajótúrák egyikét. Vagyis James Bond szikla, Krabi szigetek, Phi-Phi szigetek vagy a Similan szigetek étkeztetett hajótúrát. Így tudjuk biztosítani, hogy vasárnap se maradjon ki az ebéd. Természetesen ez nem kötelező, de így ésszerű csinálni, hogy amikor mi nem vagyunk az étteremben, akkor legyen a turista távol Phukettől.
  Étkezés.
  Saját, ( L ) ( D ) ( SD ) ( ED ) ( ESD ) vagy ( E ) verziós turistáinknak.
  A nyitvatartási időt úgy alakítottuk ki, hogy reggelizni vagy ebédelni is tudjanak a vendégeink. Az étkeztetett, úgynevezett nyaralási csomagos turisták helyzete ezzel tökéletes rendszerbe került. A programos napokon meg tudnak reggelizni, a pihenő napokon pedig késői reggelizni vagy ebédelni. Ugyanis az Ő számukra a teljes étlap, rendelkezésre áll, mégpedig egy átalány kiszámolásban a nyaralás árában. Értelemszerű az is, hogy bárki reggelizhet ebédet vagy ebédelhet reggelit. Ezeknek a turistáknak semmi mást nem kell figyelembe venniük csak azt, hogy ha induló programjuk van délelőtt, akkor célszerű ezt előtte elfogyasztani. A nyaralási csomagos leírásban már megírtuk ezt, de itt is megerősítjük, hogy egy tál étel az, amit az ár tartalmaz. Második, harmadik tál étel, üdítők, szeszes italok, savanyúságok, desszertek külön fizetőek. Ezt a pár bahtos költséget kérjük alkalmanként teljesíteni, mert nem tudjuk ezt jegyzetelni, görgetni, átvinni a következő napokra.
  Étkezés.
  Nem csomagos turistáknak és idegen hotelek vendégeinek. ( amennyiben magyarok!) Különösebb hozzáfűzni való ebben az esetben nincs, pontosan úgy működik minden, mint a világon bárhol. Nyitvatartási időben a vendég bejön, leül, választ, eszik, iszik, fizet stb.
  Ételek és étlap.
  Mai napig nem tudtam magam rávenni, hogy ezt itt teljes részletességgel megírjam. Különösen a thai ételek jelentenek gondot ebben, mert nincs magyar megfelelőjük. Abból pedig nem sokat fogtok érteni, hogy káo pád kung. Ez egy sült rizses rák lenne. De ha mondjuk káo pád mú, akkor már sertéssel van ugyanez. Most következne a csirke, tintahal, tengeri és a vega verziója. Vagyis egyetlen étel hat féle variációjáról beszéltünk és még szó sem esett arról, hogy mennyire lehet pet vagyis erős?
  De hát ezért vagyunk itt és ezért tanultunk meg magyarul, hogy ebben is segítsünk Nektek.
  (ez vicc volt, bár a fiamon kívül szerintem mindenki értette)
  Ezekről az ételekről egy nagy fotót készítünk és hozzátesszük, hogy 4-5-6 féle ételt tartasz a kezedben. Különben vastagabb lenne az étlapunk, mint egy lexikon. Magyar ételek választékát nem visszük túlzásba, de természetesen a rántott húsok, brassói, tojásrántották, bundás kenyér, tükörtojás, meleg szendvicsek, hamburger, sült krumpli stb. folyamatosan rendelkezésre áll.
  Ital árak.
  Az italok ára nálunk meglepően olcsó. Hűtött üdítőitalok 20 baht, hideg sörök 50 baht-ért kerülnek az asztalodra. Fél deci rum, 35 baht, rumos kóla fél deci rummal 40 baht. Koktél pedig 60 baht-ért fogyasztható.
  Étterem, mint találkozó és bázis hely, programszervezés és free Internet pont.
  Vagyis minden itt történik. Bárki bejöhet az utcáról kérdéseivel, program megrendelésével és számítógépével, telefonjával az internetezés miatt. Egy kérésünk van azokhoz a turistákhoz, akik csak netezni keresik fel az éttermet, hogy figyeljenek arra, nem foglalják-e olyan emberek helyét, akik étkezni szeretnének.
  Hol van az étterem?

  GPS cord.:
  Latitude: 7.844325
  Longitude: 98.300444
  Access Resort-tól 85 méter nyugati irányban
  Hungarian Centertől 450 méter északi irányban
  Hotel Hiltontól bejáratától 950 méter északi irányban
  Hotel Ikon-tól 250 méter nyugati irányban
  Hotel Movenpick-től 350 méter dél-keleti irányban
  Mindenkinek szívesen segítünk e-mailben, telefonon és a környéken személyesen is, hogy könnyen megtaláljátok az új bázispontot.
  Címe: Patak Rd. 463

  Címünk és elérhetőségeink:

  Hungary-Thai Co. Ltd.
  Thailand, 463 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

  Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
  free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

  Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
   
   

Fejezet frissítve: 2018. 08. 30.